Şehir Ölüsü
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Şehir Ölüsü
Barmen kızımız Sookie Stackhouse'un bu aralar şansı pek yaver gitmiyor. Önce iş arkadaşı öldürülüyor ve bu durumu görünürde kimse umursamıyor. Derken, canavar ruhlu bir yaratık tarafından zehirli bir kırbaç ile kamçılanıyor ve tam o sırada devreye kanından zehri emmek için vampirler geliyor-sanki kan emmek işlerine gelmezmişde kıyak çekiyorlarmış gibi!-Sookie borçlanıyor tabii. Dolayısıyla bu kan emicilerden biri ondan iyilik isteyince de geri çeviremiyor. Aradan çok geçmeden soluğu Dallas'ta alan Sookie telepatik güçlerini kullanarak kayıp vampiri bulmaya çalışıyor. Ayrıca bu konuyla ilgili bazı insanlarla da görüşmek zorunda.Yalnız bir şartı var. Vampirler uslu duracaklarına ve bu insanlara zarar vermeyeceklerine söz vermeli. Tabii söylemesi kolay, vampir tayfasının yoldan çıkması için gereken tek şey leziz bir sarışın ve işlerin katliam boyutu kazanmasına yarayacak minik bir hata...
Gerçekten ben çok sevdim.. İlk başlarda Alacakaranlık gibi gelebiliyor ama aslında pek bir alakasıda yok.. Tavsiye ederim.
Gerçekten ben çok sevdim.. İlk başlarda Alacakaranlık gibi gelebiliyor ama aslında pek bir alakasıda yok.. Tavsiye ederim.
Angie- Moderatör
-
Hobiler : bateri çalmak, müzik dinlemek
Lakap : Mizu
Favori Lafınız : Karanlık her zaman kötülük getirmez, tıpkı aydınlığın da her zaman iyilik getirmemesi gibi.
Rep :
Ruh Halim :
İsim : Su
Geri: Şehir Ölüsü
şu kitabın birincisini almam gerek ... sonra bunu okumam gerek ... serinin ikinci kitabı olduğunu nerden bileyim ben püf ... neyse ... ne zahmetli iş
GaZeRocK- Super Mod
-
Hobiler : Dans etmeyi çok severim .. müzik dinlemeyi çok severim ... anime - drama ve video izlemeyi çok severim.... konuşmayı insanları güldürmeyi ve onları mutlu etmeyi çok severim. insanları mutlu edince bende mutlu oluyorum... yardım etmeyi çok severim...
Lakap : ZepçüK
Favori Lafınız : ReiTa*mm -\^o^/-
Rep :
Ruh Halim :
İsim : SuzuKi Hikaru
ay off ben onu okuduktan sonra farkettim ikinci kitap olduğunu ... birinci kitabını da dün aldım ... oO ya insan bir arkasına yazar serinin ikinci kitabı diye altına küçücük yazmışlar görmedim oO
Angie- Moderatör
-
Hobiler : bateri çalmak, müzik dinlemek
Lakap : Mizu
Favori Lafınız : Karanlık her zaman kötülük getirmez, tıpkı aydınlığın da her zaman iyilik getirmemesi gibi.
Rep :
Ruh Halim :
İsim : Su
Kitap güzele benziyor.Sürükleyici gibi almalıyım.
Teşekkürler
Teşekkürler
Nu(R)eita- Gazette Fan
-
Hobiler : Bas gitar çalmak, müzik dinlemek, voleybol-basketbol oynamak, şarkı söylemek vs vs
Lakap : NovaLcin, Oliver, Narusaku, Reikon
Favori Lafınız : Not Be Without You.
Paradox
Rep :
Ruh Halim :
İsim : Nur
Ben bu kitabın 1.sini buldum aldım okudum. Sonra bunu aldım okudum. Sonra 3. sünü aldım okudum. Yorumum: Çok güzeldi... xD
GaZeRocK- Super Mod
-
Hobiler : Dans etmeyi çok severim .. müzik dinlemeyi çok severim ... anime - drama ve video izlemeyi çok severim.... konuşmayı insanları güldürmeyi ve onları mutlu etmeyi çok severim. insanları mutlu edince bende mutlu oluyorum... yardım etmeyi çok severim...
Lakap : ZepçüK
Favori Lafınız : ReiTa*mm -\^o^/-
Rep :
Ruh Halim :
İsim : SuzuKi Hikaru
1 sayfadaki 1 sayfası