Beijing Welcomes You
4 posters
The Gazette Fan Türkiye | The GazettE TR | :: DOĞU KÜLTÜRÜ/eastern culture :: Doğu Müzik Türleri :: c.müzik
1 sayfadaki 1 sayfası
Beijing Welcomes You
ayy çok güzel yaaa jackie m çok güzel sesi ya adamın... o benim dedem artık
GaZeRocK- Super Mod
-
Hobiler : Dans etmeyi çok severim .. müzik dinlemeyi çok severim ... anime - drama ve video izlemeyi çok severim.... konuşmayı insanları güldürmeyi ve onları mutlu etmeyi çok severim. insanları mutlu edince bende mutlu oluyorum... yardım etmeyi çok severim...
Lakap : ZepçüK
Favori Lafınız : ReiTa*mm -\^o^/-
Rep :
Ruh Halim :
İsim : SuzuKi Hikaru
Geri: Beijing Welcomes You
sevdim bu şarkıyı xD
x!MizU!x- GazetteFanTr Bilgini
-
Hobiler : uyumak, müzik dinlemek, arkadaşım yasemini deli etmek, video izlemek
Lakap : mizu
İleti : Junsu dedim böğrüme bastım gitti el aleme yar oldu T.T -abartılıfangirlbakışaçısı-
Favori Lafınız : Oh Yes ! Disco Stick bi de hepimiz b.o.k.'uz xD = bütün otorieye karşı yanlış anlaşılma olmasın xD
Rep :
Ruh Halim :
İsim : Aikawa Mizu =P
evet değişik ama güzel xD
GaZeRocK- Super Mod
-
Hobiler : Dans etmeyi çok severim .. müzik dinlemeyi çok severim ... anime - drama ve video izlemeyi çok severim.... konuşmayı insanları güldürmeyi ve onları mutlu etmeyi çok severim. insanları mutlu edince bende mutlu oluyorum... yardım etmeyi çok severim...
Lakap : ZepçüK
Favori Lafınız : ReiTa*mm -\^o^/-
Rep :
Ruh Halim :
İsim : SuzuKi Hikaru
ay çinliler benden uzak allaha yakın olsunlar yaa >.< geri gidin lön hepiniz memleketinize
The Gazette Fan Türkiye | The GazettE TR | :: DOĞU KÜLTÜRÜ/eastern culture :: Doğu Müzik Türleri :: c.müzik
1 sayfadaki 1 sayfası